This is an example of a HTML caption with a link.
NAPFÉNYFARM
www.napfenyfarm.com H- 5530 Vésztő, Szoporikert u. 22.
Mobil: +36 30/319-29-74, E-mail: napfenyfarmkerteszet@gmail.com

Termékek

Untitled Document

<<   <

1 

> >>

Díszcserjék - AKCIÓ
Az örökzöld díszcserjék mérete, növekedési jellege, valamint dísze a legkülönfélébb lehet. Gyakori a virág-, vagy termésdísz, ám az örökzöld cserjék népszerűségét a szép, télen is értékes színfoltot jelentő lombjuk adja. Némelyiket különleges alakjáért ültetjük

2016-10-07
Tovább >>
 

Muskátli kínálat 2020
Kedvencünk a Muskátli!Kertészetünkben széles fajta választékkal kínálunk álló, futó, félfutó muskátlikat.Kiültetésüket április elejétől a fagyok elmúltával javasoljuk. Tekintse meg fajta választékunkat a TOVÁBB gombra kattintva.

2020-03-23
Tovább >>
 

Cserepes krizantém
A krizantém avagy margitvirág (Chrysanthemum) a Leucanthemum nemzetséggel rokon, az őszirózsafélék (Asteraceae, avagy Compositae) családjába tartozó, több mint 40 fajt számláló, többnyire Kelet-Ázsiából származó növénynemzetség.[1] Neve görög eredetű, aranyvirágot jelent. A krizantémok az ősz utolsó virágai, de számos, korábban (akár májusban is) nyíló változatuk is ismert. Gyakran találkozhatunk a név krizantén alakjával, ez egy kissé népiesen módosult változat.

2016-10-07
Tovább >>
 

Vágott krizantém
Vágott krizantémból készült dekorációk: Vevőink tetszése szerint a rendelkezésünkre álló fajtákból összeállítunk vágott virág dekorációkat, úgy mint például: gömböket margarétákkal, pókokat zöld ponponokkal, tűszirmúakat telt virágúakkal stb., így a formák és színek számtalan variációja elkészíthető a Megrendelőink ízlése szerint.

2016-10-07
Tovább >>
 
Untitled Document

<<   <

1 

> >>